Greenland 2008 Northward Expedition

Tukijat

Insta Group Oy (entinen Instrumentointi Oy) on kasvava ja kansainvälistyvä korkean teknologian konserni, jonka toimialoja ovat puolustus- ja turvallisuusteknologia (Insta DefSec Oy) ja teollisuusautomaatioteknologia (Insta Automation Oy).

Insta Group on monille tuttu yhteistyökumppani jo yli neljän vuosikymmenen takaa. Yritys sai alkunsa teollisuuden automaatiosta ja instrumenttilaitteiden asennuksesta. Vuosikymmenien aikana se on kasvanut nykymittaansa merkittäväksi, huippuosaamista edustavaksi teollisuuskonserniksi, joka on edelleen perheomistuksessa.

Insta Groupin tärkeimpiä asiakkaita ovat prosessiteollisuus, energian tuotanto, materiaalin käsittely, vesilaitokset, puolustusvoimat, valtionhallinto, turvallisuusorientoituneet organisaatiot ja joukkoliikenne.Microteam Oy on elektroniikka-, ohjelmisto- ja automaatiosuunnitteluun keskittyvä asiantuntijapalveluyritys. Yhtiö on perustettu vuonna 1981 Tampereella ja sen asiantuntijat edustavat insinööritieteen eri aloja.

Yritys on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen sulautettujen laitteiden ja järjestelmien tuotekehitys-, valmistuttamis- ja EMC-palveluihin.

Toinen päätoimialue on koneautomaation ohjausjärjestelmien tuotekehityspalvelut sekä koneenrakennuksen ja konemodernisoinnin projektitoteutuspalvelut.Amroy on epoksiyhdisteiden johtava kehittäjä. Uusin tuoteperhe on HybtoniteŽ-nanoepoksit, joiden käyttökohteita ovat auto- ja meriteollisuuden sekä tuulienergiateollisuuden tuotteet ja monet teolliset valmisteet.

HybtoniteŽ-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman helppokäyttöisiä, kestäviä ja tasalaatuisia, suorituskyvyltään huippuluokkaisia liimatuotteita. HybtoniteŽ-tuotteita on tarjolla useissa muodoissa soveltuen eri käyttökohteisiin.

Greenland 2008 -retken HIT Ultima Thule -ahkiot on valmistettu HybtoniteŽ-nanoepoksista ja ovat siksi ylivoimaisia kestävyydeltään kilpailijoihin verrattuna.Erikoistukijat

"Hervannan Hurjat"

Perheet ja läheiset

Jami Kangasoja

Mika Rustari

Vesa Luomala

Pertti Arjanne

Tunturikerho KolbmaVarustetukijat


 

© 2007-2008 Petet