Svalbard 2005 Svalbard 2005

   In english

 Etusivu
 Retkikunta
 Päiväkirja
 Kuvagalleria
 Kartta
 Varusteet
 Sponsorit
 Radioraportit
 Svalbard
 Tutkimusmatkat
 Yhteystiedot
 Kauppa
 Linkit


SponsoritKultasponsori

Sasta Oy

Sastan koti on Pohjois-Euroopan viimeisten erämaiden kainalossa, ikimetsien, vaarojen ja järvien keskellä. Melkein suoraan tehtaan portilta aukeavat karhujen, susien ja ahmojen aavat metsästysmaat. Ihmisen sopeutumisen ehdoton edellytys Pohjolan ankariin oloihin on iät ajat ollut varusteiden tinkimätön tuotekehittely.

Sasta-vaate suunnitellaan siellä missä sitä käytetäänkin. Siinä on koko Sastan filosofian ydin. Siksi onkin ilo huomata, että yhä useammat aktiiviset ulkoilmaihmiset tietävät, että hyvin kaukana Euroopan laidalla, 64:n pohjoisen leveyspiirin tuntumassa kehitetään rehellisiä huippuvaatteita, joihin voit huoletta luottaa. Aina ja kaikkialla.


Hopeasponsori

Retki Finland Oy

Retki Finland on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi alansa menestyksekkäimistä yrityksistä Suomessa. Menestyksen takana on ollut tinkimätön halu suunnitella ja tehdä innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja ihmisille sekä vapaa-aikaan että ammattikäyttöön.

Paraskaan tuote ei synny ilman lukuisten harrastajien ja alansa huippuammattilaisten palautetta ja yhteistyötä. Kiitos siitä miljoonille RetkiŽ tuotteiden käyttäjille ja hienoille yhteistyökumppaneillemme, joita meillä on ollut ilo oppia tuntemaan. Toivon Teille hyviä hetkiä harrastustenne ja tuotteidemme parissa!

Retkiterveisin, Vesa Wallenius


Pronssisponsorit

© 2004-2005 Svalbard 2005 retki
Sasta Oy
Retki Finland/V.Wallenius Oy
Ulkoilukauppa.com